Rimelige benkeplater i marmor-design

Alle ønsker vi å ha gode ting i livene våre, noen ganger har vi dessverre ikke råd til å kjøpe dem. Ikke vær redd for å fortelle selgeren om budsjettet ditt. Det vil hjelpe dem å komme opp med en perfekt løsning for deg.

Kjøkkenbenkeplater kan variere i pris, det kommer an på hvilket materiale du velger. Det vanligste materialet er et laminat. Laminat er veldig billig, kommer i forskjellige farger og kan finnes i de fleste av kjøkkenmøbelbutikkene. Ulempen med laminatet er at levetiden er ganske kort. Du kan lett etterlate merker og varmeskader på det. Med en benkeplate i laminat vil kjøkkenet ditt se ganske grunnleggende/basic ut.

Når vi tenker på kjøkkenrenoveringer vill mange av oss søke etter bilder med kjøkkeninspirasjon. Den siste hiten på markedet er benkeplater i stein med marmordesign. Det mange ikke er klar over er at, marmor er et ekstremt porøst materiale. Hvis du søler litt rødvin på benken og ikke rengjør den med en gang, og jeg mener umiddelbart – sa vil det etterlates en flekk!

På dette bildet kan du se nyskårne skiver av sitron lagt rett på marmor

På dette bildet kan du se flekkene som er igjen fra sitronen. Det venstre sitronstykket fikk ligge i  30 minutter og det høyre i 13 timer før jeg fjernet de. Skadene er uopprettelige.

For de forkjærlighet for marmor, anbefales benkeplater av komposittstein eller keramikk.

Benkeplater av kvarts er veldig holdbare og-, de kommer i en rekke farger. De fler keramikk.ste av kvartsbenkeplatene er 20 mm tykke. Kvarts er en blanding av naturlige og kunstige materialer. En av våre bestselgende kvarts med marmor design er Carrara Quartz – natur hvit med beige mønster, utrolig fin design.

Ta en nærmere titt på Venatino kvarts! Den har fantastiske marmorlignende årer som løper gjennom steinen. Det er stort sett hvitt med grå årer, subtil design. Venatino Quartz er et vakkert alternativ for ekte Carrara-marmor. Dette fantastiske materialet hever utseendet på kjøkkenet ditt flere hakk. Venatino er på den dyrere siden prismessig, men fremdeles rimeligere enn kjente merkevarer. Den har identiske egenskaper akkurat som high-end merkevarer men allikevel en lavere pris.

De rimeligste alternativene av keramikk med marmorutforming er Touche Blanco, Storm Negro, Storm Gris, Larsen Super Blanco. Disse keramikkene er i 12 mm tykkelse og er laget med limt kant på 20mm eller 30mm.

Keramiske benkeplater er veldig holdbare, de er ripebestandige, varmebestandige og absorberer ikke vann. Selv om det ikke er anbefalt kan du klippe grønnsakene dine rett på den keramiske benkeplaten uten å skade den, men vi anbefaler deg likevel  ikke å gjøre det! Vi ber kundene om å unngå å sette tunge gjenstander på benkeplaten, dette gjelder alle typer steiner. Blir det for tungt kan benkeplaten gå i stykker.

Hvis du har spørsmål angående kjøkkenbenkene dine, kan du kontakte oss! Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen på kjøkkenet ditt!

19.09.2019