silestone-desert-silver-keittiösaareke-pöytä

Kjøkken inspirasjon

Kjøkken inspirasjon

Ønsker du inspirasjon for kjøkkenet? Du finner hermange inspirerende løsninger for moderne, klassiske, landlige og fargerike kjøkken. Alle har sin egen stil og sine funksjonsbehov.

Kjøkken inspirasjon: benkeplater i granitt

Granitt er en vakker naturstein som kommer fra jorden. Du vil aldri se det samme mønsteret 2 steder! Det er som naturen har sitt fingeravtrykk på steinen, helt unikt!

De fleste av våre benkeplater i granitt er 30 mm tykke, noen typer kommer i 20 mm tykkelser. Granitt er perfekt for en stor familie! Granitt er varmebestandig, ganske motstandsdyktig mot riper og lett å vedlikeholde! Siden materialet er tykkere tåler den større belastning. Bare husk at den fremdeles kan sprekke hvis du går på den.

For å beholde utseendet på benkeplaten over tid, vi anbefaler kundene våre å bruke et spesiell vedlikeholdssett. Våre benkeplate prosjekter finner du nedenfor.

Finn kjøkken inspirasjon!

Inspirasjon: benkeplater i kvartskompositt

Vi tilbyr stort utvalg av 20 mm tykk kvarts, noen typer benkeplater kan også bestilles i 30 mm tykkelse.

Kvarts serie Diastone inneholder hele 93% av kvarts! Benkeplater med lavere innehold er ikke like ripebestandig og holdbare. Det både føles og ser ut som sten og består jo faktisk nesten bare av naturlig knust kvarts, men er ikke helt varmebestandig siden det er et komposittmateriale. Derfor anbefaler vi at du legger noe Under varme kjeler og panner før du setter den på benkepaten.

Alle typer benkeplater har sitt bruksområde og vedlikehold. Benkeplate i sten er ikke vedlikeholdsfritt og kvarts benkeplate er intet unntak. Finn inspirasjon til kjøkkenet ditt!

Kjøkken benkeplater i marmor

Marmor er en naturlig stein hentet fra jordens indre med synlig unik farge og marmormønster.

Kjøkken inspirasjon: benkeplater i keramikk

Våre keramiske materialer kommer fra en av Spanias mest kjente og velrennomerte leverandør Inalco, som har spesialisert seg på keramikk. Keramiske benkeplater fra Inalco er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Inalco har satt strenge krav til miljøvennlig produksjon og derfor utarbeider de nye teknologier hvert år for å forbedre produktene sine.

Keramiske benkeplater har et identisk mønster, slik at du trenger ikke å bekymre seg for fargelikheten når du bestiller store overflater (eller hvis du trenger mer enn en plate til kjøkkenoverflate). Keramiske benkeplater er veldig holdbare, de er ripebestandige, varmebestandige og absorberer ikke vann. Finn kjøkken inspirasjon!