Calacatta

Calacatta Goldlight

Er du i gang med å designe drømmehjemmet ditt eller arbeidsplassen din, og ønsker et luksuriøst utseende? Du trenger ikke å lete lenger – vi anbefaler Calacatta Goldlight som er en av storfavorittene til Diastones kunder.

Calcatta Goldlight er laget av kvarts i premium klasse. Dens vakre, lysegrå marmorårer og tilfeldige gyldne sirkler skaper et attraktivt fargespill.

Hovedelementet i benkeplater i kvarts er kvartsitt. Kvartsitt er en bergart som består av omdannet kvartssandstein.  Bergarten er særdeles hard, og benkeplatene som lages av kvartsitt blir derfor meget holdbare og bestandige mot flekker og riper.  Dette er en av hovedårsakene til at populariteten til kvarts stadig øker.

Utseendet til Calagatta Goldlight er inspirert av eksklusiv marmor. Marmor er  kjent for sine elegante og uregelmessige årer,  og for sin naturlige skjønnhet. Coldlight imiterer perfekt disse fantastiske kombinasjonene med sine grå årer og gyldne skygger. Dette skaper et rent og raffinert miljø på kjøkkenet og på badet.

 

Premium Komposittstein

Vi gir deg inspirasjon til hvordan å bruke dette elegante materialet. Diastone Calcatta Goldlight premium har hvit bakgrunn med mønster i grått og gull. Dette gir et iøynefallende rent og romslig utseende til ethvert rom. Hvite benkeplater er et klassisk valg for de som elsker den tradisjonelle nordiske stilen, og de som elsker den minimalistiske stilen.

Vår førsteklasses kvarts Diastone Calcatta Goldlight er godt egnet til moderne oppholdsrom der unikhet verdsettes høyt.

På kjøkkenet kan du kombinere benkeplaten med en veggplate eller en sprutekant som beskytter veggen bak kjøkkenbenken.

På badet er benkeplater ofte sentrale designelementer. Calcatta Goldlight er fuktsikker og passer godt som benkeplate på badet. Du kan også benytte materialet istedet for gulv- eller veggfliser.

 

Andre bruksområder kan være innbygging/ombygging av peis, innbygging av badekar eller som en bordplate.

I kontorbygninger kan Diastone Goldlight ta seg vakkert ut på veggen i lobbyen, eller på gulvet i resepsjonen.

Hvis du liker det imponerende fargespillet til natursteinen, dens holdbarhet og styrke, ikke tenk to ganger på å velge Calcatta Goldlight. Det er et veldig godt valg på grunn av sin lyse farge, sine vakre grå årer og gyldne glans. Kan du motstå denne magien?

Bli kjent med vårt brede utvalg av benkeplater i stein.

Ønsker du å diskutere mulige alternativer mer i detalj, kontakt oss og vi finner den beste løsningen for deg.

Interessert i Calacatta Goldlight?

Be om tilbud

19.11.2021