Aurora_White-Diapol-quartz

Blanco vask for benkeplaten av høy kvalitet

Når man planlegger et nytt kjøkken eller pusser opp det gamle, er det viktig å tenke på hvilken vask som passer best. Ved valg av vask er det mange detaljer man skal ta i betraktning samtidig, og det kan dukke opp spørsmål.

  • Hvilken produsent skal man foretrekke?
  •  Hvilket materiale kunne den nye kjøkkenvasken være av?
  •  Hvilken installasjonsmetode skal vasken ha?

Selv om det ved første øyekast kan virke litt komplisert å ta dette valget, finner du flere svar på disse spørsmålene i denne artikkelen. Alt dette for å hjelpe deg med å velge en riktig vask.

For eksempel har produktene laget av BLANCO alltid garantert kvalitet. Blanco vasker testes flere ganger under produksjonen. Det legges vekt på behandling av materialet der det er mest utsatt for vann. Målet er at vasken skal se estetisk ut ved konstant kontakt med vann.

Når det gjelder produksjon er det er også viktig at formen på vasken passer nøyaktig til benkeplaten. Produsenten sørger for at hver vask har en perfekt design, rette kanter og legger til rette for installasjonen av høy kvalitet. I produktutvalget til BLANCO finnes det vasker laget av både rustfritt stål,  keramikk og patentert kunstgranitt.

BLANCO vaskrustfritt stål

Det sies at mange ting blir bedre med årene. Rustfritt stål er en av dem. Overflatekvaliteten på materialet fornyer seg dag for dag. Som et resultat av kontinuerlig testing har man ved BLANCO vasker kommet fram til det mest holdbare rustfrie stålet Durinox. Den nye overflaten i rustfritt stål gleder alle som elsker det kule elegante utseendet til rustfritt stål og setter også pris på at overflaten er slitesterk.

Durinox skiller seg ut med sitt fløyelsaktige matte utseende og den behagelige følelsen, samtidig som det er motstandsdyktig mot riper og fingeravtrykk. På grunn av sin spesielle overflatetekstur er det lettere å rengjøre og vedlikeholde Durinox rustfritt stål på kjøkkenet.

 

Blanco-vask-andano-500-U

Hos oss er en av de mest populære blant BLANCO vaskene i rustfritt stål Andano 500-U. Andano 500-U er en vask som er designet for kjøkkenet og passer perfekt også i hjemmet ditt. Spesielt hvis du gjerne vil se litt moteriktig glans i kjøkkendesignet ditt.

Vasker i rustfritt stål er fargenøytrale i forhold til benkeplaten rundt dem. Derfor er de kompatible med de fleste benkeplatematerialene og -fargene.

Blank eller matt? De matte versjonene er ubehandlet og overflatene er mindre glatte. På grunn av dette legger kjelesteinen seg lettere på dem enn på polerte vasker. Finishen deres gjør derimot at de også skjuler lette slitasjemerker. Når rustfritt stål er polert, skinner det! Poleringen gir vasken et moderne utseende og det er enkelt å rengjøre overflaten. Valget er selvfølgelig ditt!

BLANCO vaskkomposittvasker i granitt

Komposittvasker i granitt som BLANCO silgranit-modeller gir alltid farge til kjøkkenet ditt. Alle fargene til silgranit er bestandige, selv når de utsettes for intenst sollys. Takket være den fløyelsaktige matte overflaten er silgranit-vasken et flott alternativ til detaljene i rustfritt stål. Dette skaper et harmonisk tofarget midtpunkt når det kombineres med benkeplater.

Blanco-Vask-subline-500-anthraciteu-silgranit

En av våre mest populære BLANCO vasker i silgranit er Blanco 500-U. Ved berøring føles materialet kjølig og varmt på samme tid. Det kan sies at det er en silkemyk stein. De beste egenskapene til materialet er tetthet og slitestyrke.

BLANCO SILGRANIT vasker er meget slitesterke.

Materialet kan ikke ripes, så ingen syre kan sive inn i det og bakterier kan dermed ikke florere i det. Ingrediensene til hygienebeskyttelsen Hygiene+Plus lagt til Silgranit PuraDur-materialet gir ekstra beskyttelse mot smuss.

PuraDur-overflaten er motstandsdyktig mot mekanisk påkjenning, riper og lett å rengjøre. Produksjonsprosessen til Silgranit PuraDur materialet har 7 patenter. BLANCO produserer alle PuraDur-vasker i silgranit som selges i Europa på fabrikken i Sinsheim, Sør-Tyskland.

 

Hvilken installasjonsmetode skal man foretrekke for vask?

Her er noen eksempler på vanlige installasjonsmetoder for vask:

Nedfelt vask. Denne klassiske installasjonsmetoden går ut på å installere vasken i en forhåndsforberedt åpning i benkeplaten ovenfra. Du kan være sikker på at noen av denne typen vasker vil passe stilmessig perfekt inn på kjøkkenet ditt.

Undermontert vask. Vasken installert under benkeplaten får frem tverrsnittet av materialet som er valgt for benkeplaten. For eksempel, når det gjelder benkeplate i stein, blir den indre skjønnheten til selve materialet synlig. Ved montering av vasken nedenfra blir det ingen silikon eller overganger igjen på benkeplaten. Med en undermontert vask er benkeplaten enkel å rengjøre og passer perfekt for kjøkkenmiljøet.

Planlimt vask. Vasken monteres på nøyaktig samme måte som en vanlig nedfelt vask. Takket være den tynne kantprofilen er overgangen mellom benkeplaten og vasken i nivå med benkeplaten. For å oppnå dette må kantkonturen freses ut av benkeplaten. Vasken skal monteres slik at den freste delen blir dekket. Da møtes vasken og benkeplaten i samme høyde.

 

Du kan lese mer om vaskalternativer og ulike monteringsmetoder i artikkelen: Hvordan velge riktig vask til en benkeplate i stein?

Alt i alt har mennesker forskjellig smak, det samme gjelder motetrender som endrer seg over tid. Når du leter etter tidløs kvalitet med det beste utseendet og egenskapene, kan du alltid stole på BLANCO vaskene beskrevet i artikkelen. See alle vasker.

Se på vaskene

Ønsker du å diskutere tilgjengeligheten til den valgte modellen nærmere?

Kontakt oss, og vi finner den beste løsningen for deg!

Be om et tilbud

19.01.2022