Måling og montering av en benkeplate må utføres av profesjonelle!

Tenk deg å bruke en stor sum på et forferdelig resultat, vi tror absolutt ikke dette er noe du ønsker. Derfor har alltid vår oppmåler med seg steinprøvene, det vil si at selv om du er usikker i starten av prosessen med ny benkeplate, kan du alltid ta ditt endelige valg under oppmåling.  Våre profesjonelle oppmålere vil ta hensyn til alle de små detaljene, for eksempel ujevne eller svingete vegger, møbelkonstruksjoner og materialalternativer, som vil bidra til en ønsket resultat!

Benkeplater i stein må festes og transporteres på en spesiell ramme. Det er viktig at de løftes og håndteres på riktig måte. Siden ekte stenbenkeplater er veldig tunge, må de løftes diagonalt, slik at de ikke sprekker opp på midten av sin egen vekt.

Benkeplater av kompositt og granitt er tunge. Dette er noe du må huske på når du bestemmer deg for hvilken stein du skal gå for. Ta hensyn til konstruksjonen på kjøkkenmøblene dine! 1 kvm granitt kan veie opp til 80 kg, og 1 kvm av kvarts kan veie opp til 50-60 kg. Keramikk er tynnere, og derfor en del lettere. 1 kvm keramikk kan veie 30-40 kg, litt avhenging av hvilken kantprofil du velger.

Våre montører monterer benkeplater, sprutekanter, veggplater, ordner skjøter, monterer vask og koketopp. Vi tar ikke rørlegger- eller elektrisk arbeid, og silikonerer ikke bakvegg.

Det er veldig viktig å være på stedet under oppmåling, det kan oppstå noen spørsmål vår oppmåler må spørre deg om, eller viktige ting han må vise deg. Oppmåler kan ta presise mål, kun etter kjøkkenet er ferdig montert. Grunnen til det er at 99,7% av tilfeller er benkeplatens kortsider (ender) i forskjellige størrelser pga vegg.Ønsket resultat er når benkeplaten er satt opp til vegg på baksiden og ser pent ut på fremre side. Benkeplater kan ikke tilpasses på stedet.

Etter oppmålingen er utført, sender vi oppdatert tilbud (pris etter oppmålingen) med viktig info, feks. hva du må gjøre med kjøkkenet før montering av benkeplaten. Vi ber våre kundene om å lese nøye gjennom hele oversikten. Der finner du kommentarer fra oppmåler om hva som må gjøres klart før montering. Det er viktig å forberede kjøkkenet riktig, for å få best mulig resultat. Oppmåler bestemmer på stedet om det blir behov for ekstrahjelp eller kranbil. Det avhenger av kompleksiteten av benkeplaten, vekt og tilgang til kjøkken.

Etter benkeplaten er montert må silikon i skjøter tørke ca. 24 timer. Hvis du planlegger å ringe elektriker eller rørlegger, ber vi deg å utsette det til neste dag.

Det må tas mange hensyn under oppmåling, frakt og montering. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å bestille oppmåling og montering av profesjonelle.

Vi gir 5-års garanti på vår oppmålingstjeneste, transport og montering slik at hvis noe skjer i prosessen, vil vi alltid fikse det og levere best mulig produkt!

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, ta kontakt med oss! Vi er her for å hjelpe deg, og gi deg gode råd med å velge den rette benkeplate til ditt kjøkken.

 

+47 21 07 50 35

salg@diastone.no

14.04.2020