Hva du må ta i betraktning før du bestiller en benkeplate til kjøkkenet

Det å bestille en benkeplate til kjøkkenet er en veldig enkel prosess, men for å sørge for at alt går etter planen er det viktig å huske noen enkle punkter.

Prosessen består av tre deler:

1. Forespørsel
2. Måltaking
3. Installasjon

Hvis alt går som planlagt, vil den nye benkeplaten din bli installert i løpet av kun to uker.

Alt starter med et pristilbud!

Hvis du spør oss om et pristilbud som indikerer dine valgte materialer, vil vi gi deg et prisestimat. Sørg for å huske på at prisen kan endre seg noe etter å ha tatt de nøyaktige målene. Det er viktig å merke seg, for eksempel, at benkeplater i stein er dyrere enn benkeplater i laminat eller tre.

Du kan spørre oss om et pristilbud på to måter:

1. Ved å sende oss en tegning av kjøkkenet ditt via e-post og indikere hvilke materialer du ønsker et prisestimat for. Jo mer informasjon du gir oss, desto bedre. For eksempel hvilken profil du ønsker og hvor mange utskjæringer det skal være i benkeplaten.

2. Ved å fylle ut et skjema for forespørsel og sende det gjennom nettstedet, der du raskt kan velge svar, enkelt og greit. Fullføre skjemaet tar kun noen få minutter. Vi er i stand til å sende prisestimater for forespørsler sendt gjennom skjemaet på hjemmesiden betydelig raskere – normalt sett innen én arbeidsdag.

Måltaking sørger for en plettfri benkeplate

Hvis prisen er akseptabel for deg, og du ønsker å bestille en benkeplate på kjøkkenet fra oss, er neste trinn måltaking.

Generelt sett vil vi ikke levere benkeplater der vi ikke har tatt målene selv. Dette er på grunn av at benkeplater i stein er dyrere, noe som også gjør at feil under måltaking er dyrere. Hvis kunden ønsker å spare på kostnadene for vår måltakingstjeneste og er overbevist om nøyaktigheten til sin tegning, vil vi kunne produsere og installere benkeplaten, men kun hvis du er villig til å ta ansvar for dine egne mål. Vi anbefaler alltid å bestille vår måltakingstjeneste.

Måltaking skal bestilles en uke før installasjon av kjøkkenmøblene. Dette gir oss nok tid til å behandle bestillingen din. Om mulig, anmoder vi deg om å være tilstede under måltakingen for å svare på eventuelle spørsmål vi har.

Sørg også for at personen som tar målene har trygg tilgang til stedet der benkeplaten skal installeres. Vi håndterer ofte installasjon for byggeprosjekter, så personene som tar mål må ofte forholde seg til bygningsmateriell. Arbeidet går raskere hvis det er god plass og ryddig.

Måltaking tar én til tre timer.

NB! Før du bestiller måltakingstjenesten vår, må kjøkkenskap være installert, den gamle benkeplaten fjernet og veggen bak ferdigstilt. Kjøkkenskap og veggen bak må ikke endres eller forandres/repareres etter å ha tatt målene, siden en endring på selv 1 mm kan ha en drastisk effekt på montering av benkeplaten.

Installasjon

Innen to uker vil vi komme for å installere benkeplaten. Her er noen tips for en rask og knirkefri installasjon.

1. Sørg for at nødvendige utskjæringer for ovn, vask og andre kjøkkenapparater er tatt hånd om for skapene, møbler og støtterammer under benkeplaten. Vi vil selvfølgelig kontrollere alt, men for å spare tid vil det være en god idé å få skjært ut disse åpningene  på forhånd.

2. Dekk til kjøkkengulvet. Våre installatører må bruke vernesko, noe som kan skade gulvet. Hvis du har et kjøkkengulv som nettopp er lagt, vennligst dekk det til med dekkpapir eller annet beskyttende materiale.

3. Sørg for at alle tilkoblinger for vann og strøm er skrudd av. Teamet vårt arbeider ikke med rørlegging eller elektrisitet, og hvis disse arbeidene ikke er avsluttet, må vi avtale en ny dato for installasjonen, noe som vil forsinke fullføringen av arbeidet.

Se våre salgsbetingelser for videre informasjon om hele prosessen.

I tilfelle du har spesifikke spørsmål, er våre salgssjefer alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

25.03.2019