Bedriftskunde

Det å bestille benkeplater i stein, benkeplater eller topper for baderommet kan være en skremmende oppgave, selv for de mest erfarne fagfolk.

Hos Diapol leder vi personlig prosjektet ditt fra design, gjennom produksjon til levering, med vår velkjente kundepleie.

Vi har lang erfaring med å ta oss av store kunder og prosjekter, til høyst konkurransedyktige priser.

Slik arbeider vi

Vi følger en veldig enkel, men effektiv, servicemodell som alltid gitt gode resultater:

Konsultasjon

For å kunne levere et førsteklasses prosjekt, må vi starte på riktig måte. Vår konsultasjon vil hjelpe oss med å etablere dine spesifikke behov og prosjektets omfang. Vi arbeider direkte med designere og entreprenører, så vi finner raskt de mest formålstjenlige steinproduktene for dine spesifikke prosjekter og går igjennom hvert enkelt prosjekt med deg, for å sørge for at du har en klar forståelse for hvert trinn, fra konsultasjon til levering.

Levering av tilbud

Når vi har mottatt anbudet ditt, vil tilvirkningsteamet vårt opprette et sett med tekniske tekninger, skreddersydd til prosjektet ditt. Disse beskriver produktet/produktene som du anmodet. Tilbudstegninger gjør oss i stand til å levere et nøyaktig og konkurransedyktig tilbud. Kundene våre har alltid satt pris på våre meget raske og nøyaktige tilbudsprosess.

Produksjon og levering

Vellykket levering er en laginnsats, støttet av effektiv kommunikasjon, og konstant samhandling mellom alle involverte parter.
  1. Når du har akseptert tilbudet vårt, starter vår dedikerte prosjektleder produksjonen.
  2. Du holdes oppdatert om fremdriften for bestillingen din gjennom hele produksjonsprosessen.
  3. Logistikkteamet vårt planlegger datoer for frakt og levering, uansett hvor du ønsker at produktene skal sendes.

Kundestøtte

Vi sender ofte teammedlemmer til anleggsadresser for å diskutere løsninger direkte med kundene våre, noe som hjelper dem med å holde prosjektet i rute. Det høres kanskje ut som en klisjé, men vi bryr oss om kundene våre. Servicen vår stopper ikke i det du mottar bestillingen - lang i fra. Vår dedikerte og profesjonelle kundeserviceteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål du kan ha, når som helst.

Anbefalt av

Mgroup
Radisson
Regent
Naantali